Ung Til Ung Linjen - for dig med CP

Ung Til Ung Linjen åbner igen den 22. august, hvor du kan  tale eller chatte med en anden ung, der også har CP.

Den 22. august kan du tale med Frederik, Anna, Emilie eller August. Vi åbner klokken 19, så ring eller chat, hvis du har spørgsmål til dit studieliv, du føler dig ensom, har kæresteproblemer, eller hvad du nu har på hjertet. Vi er her for dig.

 

Telefonnummeret er 69 155 154. Chatten er her på siden.

 

Her kan du læse lidt om os:

 

 

Frederik
Jeg hedder Frederik, er 25 og jeg har nu været frivillig på Ung Til Ung Linjen i nogle måneder. Jeg synes, det er enormt berigende at hjælpe andre og bliver også selv klogere af at tale med nogen, der i samme situation som mig. Jeg kender en del til blandt andet operationer, da jeg har siddet i kørestol, men er gående i dag. Ellers har jeg rig erfaring med alt det, der rører sig, når man er teenager med CP - lige fra skole til kærester.

 

 

Anna
Jeg hedder Anna, jeg er 22 år og bor på Nørrebro i København. Jeg har været frivillig på Ung Til Ung Linjen siden starten den 8. maj. Jeg studerer til dagligt til kandidat i sprogpsykologi på Københavns Universitet. Mit handicap i form af min CP har på én gang været min største styrke og er samtidig min største svaghed. Min CP har helt sikkert givet mig en kæmpe kampgejst, fighterånd og viljestyrke. Men det er også mit handicap, der gang på gang sætter min tålmodighed, min selvtillid og mit mod på prøve. Min CP er på en gang den, der skaber størst usikkerhed og størst stolthed indeni mig.

 

 

Emilie
Jeg hedder Emilie, er 20 år og kørestolsbruger. I øjeblikket holder jeg sabbatår, inden jeg skal læse jura. Til daglig har jeg en BPA-ordning, altså hjælpere. Jeg har gået på specialfolkeskole, men almen efterskole og gymnasium. Jeg er klar til at hjælpe med alt og har været frivillig på Ung Til Ung Linjen siden åbningen i maj.

 

 

August
Jeg er 25 år og kommer fra Nørrebro og er frivillig på Ung Til Ung Linjen. I øjeblikket læser jeg HF-enkeltfag på KVUC. I fritiden beskæftiger jeg mig med mange kulturelle ting som musik, kunst, mm. Som barn og teenager gik jeg i en normal privatskole, hvor der udover mig var to andre elever med CP. I folkeskolealderen brugte jeg meget tid på at spille fodbold. Jeg er meget åben overfor at tale om alle emner på Ung Til Ung Linjen, om det er skole, fritid, personlige udfordringer eller noget helt andet.

 

 Du kan også skrive anonymt med andre unge på UngeForum - opret dig her

UngeForum

UngeForum

Velkommen til UngeForum! Her kan du skrive om din hverdag, problemer eller glæder, stille spørgsmål eller svare på andres. For at være...

Meld dig ind her ›
Gå til top Top